Blogg

2018-04-04

Årliga loppisen äger rum 1/5 utanför butiken. Kl 11-14.

Kontant betalning!

Välkomna!

2017-09-01

Ödmjuk och tacksam.
Det känns som en ynnest att få köpa möbler ur människors hem och dödsbon. Och jag försöker visa så stor respekt för sakerna och dess förra ägare som jag bara kan. Att bli insläppt att välja ut det jag vill förmedla till nya ägare och inte sällan även få berätta lite om de möbler och inredningssaker jag köper, är en lyx när jag tänker efter. Möten laddade med positiv energi även i en jobbig situation för de anhöriga till den som flyttat till ”hemmet” eller gått bort. Jag och mina kunder är en viktig del i miljökretsloppet och det känns ohyggligt fint att ta hand om allt från skrivbord och hyllor till hallens galgar och köket blomkrukor och se till att de får leva vidare i ett nytt hem och samtidigt kunna kalla detta mitt jobb!

STOR skillnad mot mitt forna jobb som casinotjej bland negativa spelmissbrukande alkoholpåverkade människor.

TACKSAM!

——

2017-04-04

Tiden flyger!

Just nu roddar vi för fullt inför vår årliga loppis som går av stapeln på långfredagen hela vägen utanför butiken på gången och gräset. 12-16. Tag med kontanter!

Mina tankar är fortfarande många, ivriga och osorterade så inläggen blir mest till i huvudet just nu.

Sjunde året i butiken och logistik, marknadsföring, rengöring, efterforskning och bärande tar mycket kraft. Tur det är roligt! 🙂
Vi ses!

——

2017-01-16
Det är många tankar nu i mitt huvud, kanske fler än någonsin.

Tankar på samarbete – vilka är bra, vilka är mindre bra?, sociala medier och hur jag vill satsa/framstå/lägga tid på det, framtiden – ev anställningar i företaget, kapacitet att nå fram på det sättet jag önskar, tacksamhet över de förtroenden vi fått genom att ta hand om någons dödsbo eller hem när äldre föräldrar flyttat till mindre eller in på serviceboende, hur jag bäst återhämtar mig efter intensiva perioder så att stressen hålls på armlängds avstånd och en massa annat som är på paus just nu 🙂

Klart är i alla fall att det kommer att pysa ut mycket här på bloggen framöver. Jag ska bara försöka sortera tankarna lite först!

____________

2016-12-01
I flera år har jag hjälpt min antikhandlarkompis, i hennes monter på Antikmässan i Älvsjö så det är med mycket pirr och längtan jag nu kan meddela att jag själv ska hyra en monter på samma mässa. 16-19 februari 2017 går Antikmässan av stapeln och i vår monter kommer det att finnas möbler, lampor, porslin och kuriosa – allt är till salu.
Ni hittar oss närmst Östra entrén i monter C26:25 där vi ställer ut tillsammans med Rosies Prylar aka Rosies från gammalt till nytt.


Läs mer på http://www.antikmassan.se

_________

Nov 2016
2010 startade jag denna bloggen och ett år senare öppnade butiken. Sedan dess har detta varit min hemsida för min butik. Det som varit mindre bra med den är att bloggen legat på förstasidan och det har varit svårt för ovana bloggläsare att förstå att det finns gamla inlägg och att de sakerna som syns på bild är sålda för flera år sedan. För att göra det lite enklare att navigera här har jag lagt en statisk förstasida och gjort en ny sida som jag döpt till blogg.

Om någon där ute är haj på att greja med WordPressteaman och CSS så får ni väldigt gärna hjälpa mig! :