Same procedure as last year…

Varje år när sommaren kommer och alla kunder och vänner börjar prata om att de verkligen känner hur skönt det ska bli med ledighet tänker jag samma sak… ”Jag skulle passat på att vila i julas, så jag hade haft full kraft nu”.

Vi har alltid haft butiken öppen hela sommaren, med lite förkortade öppettider, för det är ju när folk har semester och är lediga de kan ta sig tid att köpa nya retromöbler. Men i år är det faktiskt dags för oss att vara lite lediga, så två veckor kommer butiken att vara helt stängd och ett par veckor kommer vi att ha öppet korta dagar. Mer om detta hittar ni under ”öppettider”här på siten.

Sen betyder väl kanske lediga att vi varvar soltimmar med inköp – allt för att ha en fullsmockad butik när hösten kommer!

 

 

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s