Vad händer?

Många undrar hur det går med nya lokalen. Först gick det helt enligt planen, sen rev vi tapeter och upptäckte att det fanns fukt där bakom. Så nu ska brf:en, förvaltaren och fuktskadeexperter besluta om en lösning och iordningställande av fuktskadan. Troligen är det regnvatten som letat/letar sig in på fel ställen, men jag är hoppfull. Hittills mycket bra bemötande från brf, förvaltare och andra inblandade.

Nu dröjer det innan vi kan flytta över alla saker och öppna, men jag försöker vara tålmodig och tacksam över att jag har nuvarande lokal kvar. Tyvärr drabbas man bland annat ekonomiskt på olika sätt när sådana här saker händer.
Jag har till exempel massvis med fina saker sparade och nedpackade som var planerade att säljas i nya butiken (samma hus, för er som undrar) under november månad och jag har gjort mig av med min lagerlokal eftersom det är tänkt att nya lokalen ska fungera som både butik och lager. Så när det nu dyker upp dödsbo som vill sälja möbler till mig så blir det lite mer jobb med att få till allt. Nya lokalen är en dammig byggarbetsplats som jag helst vill undvika att använda förrän den är ren och klar.

Men men, jag inser ju att detta är I-landsproblem och försöker som sagt att vara lugn. Allt löser sig.

Jag och Nina (ninasfina på Instagram) har hackat loss ett lager flytspackel som låg under den gamla plastmattan och fått fram ett fint klinkergolv, vi har målat om kontoret, fått heltäckningsmattan där inne tvättad, köket är utrivet och ska göras om, en bastu längst in i lokalen ska rivas ut, el ska dras om och fuktskadan ska fixas. Sen kommer det bli ett sjuherrans kalas! Och du är bjuden!

Tills dess kör vi på som vanligt i butiken i Årsta.

 

Vi köper dödsbo i Stockholm, så står du där med ett extra hem efter någon anhörig, hör av dig till oss.

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s