Time flies

Vi är inne på vårt tredje år i butiken och det är två veckor sedan jag uppdaterade här. Jösses vad tiden bara flyger iväg.

Snön vräker ner och de efterlängtade utomhusloppisarna känns långt borta, men här i butiken rullar det på som vanligt ändå. Oavsett väder 🙂

Just nu har vi massvis med olika Stringhyllor. Vissa är äkta String, andra är string-inspirerade. Mestadels är det vita gavlar men det finns några svarta också. Vi säljer dem kompletta med två gavlar och två eller tre hyllplan. Hyllplanen är i furu (som har mörknat till teaknyans nästan), teak och någon lite mörkare variant. Det finns både 20 och 30 cm djupa och lite olika längder också. Enklast om ni är intresserade är att komma hit och titta själva, eller ringa. Tror det är totalt över 30 olika hyllplan och ett antal gavlar.

Nu kommer den slitnaste frasen här i bloggen: ”Hade vi haft större lokal så…” hade jag tagit kort på alla olika hyllor och låtit er se dem, men det gåååår inte.

Ett par bilder kan ni se på instagram.com/tidochrum där jag la upp några stycken igår.

Idag roade jag mig med att klä om en telefonbänk som hade ett skruttigt tyg  på sitsen. Det kändes nästan som om den sträckte på sig när jag klätt om den, att den slutade skämmas och blev stolt över sig själv.

telefonbänk retro
Vi kör fortfarande lite kortare dagar i veckorna, man ska ha lite fördelar när man är egen företagare tycker jag. Det blir snart 12-18 igen, om någon vecka. Nu är det 12-17 som gäller måndag till torsdag. På helgerna är vi här 12-16 både lördagar och söndagar.

På fredag ska jag till Antikmässan i Älvsjö och titta på fina saker, träffa fina människor och njuta av en ledig (och frisk!!) dag. Ses vi där?

1 tanke på “Time flies

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s