TACK!

När den härliga redaktionen på den härliga tidningen Hus & hem Retro skickade oss två kartonger med gamla nummer av tidningen inför vårt event i Rondellen i november, och vi inte hann dela ut alla tidningarna – ja då blev det 1500 kronor till Maskrosbarn. Vi tog tidningarna till butiken och satte fram en skål med en lapp på: ”Varsågod, ta en tidning. Lägg så mycket du vill och kan i burken så skänker vi pengarna till Maskrosbarn.”

Det finns under 10 tidningar (av 100?) kvar och idag satte jag in 1500 kronor till organisationen som drivs ideellt och jobbar för att barn som växer upp i hem där de vuxna dricker för mycket eller är psykiskt sjuka ska kunna åka på kollo m.m.

Så ett stort tack till alla er som har lagt en tjuga eller några mynt. Och tack till Retro-tidningen som skickade tidningarna! Jag har aldrig varit säkrare på att pengar kommer till stor nytta och glädje än vad jag är med dessa pengar. Vi kommer att fortsätta skänka ”bonuspengar” dit och rundar upp lite när vi för över summan!

TACK!

3 tankar på “TACK!

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s