Hjälpsamhet och utlottning

Förra året skänkte vi, med er hjälp fyrsiffrigt till Maskrosbarn. Pengar som kom in dels via kommissionsförsäljning, dels via kaffeförsäljning i butiken. I år har vi inte sålt på kommission (det är för krångligt plus att halva nöjet med att driva retrobutik är att köpa in sakerna) så det ligger ett par slantar och skramlar i ”Maskrosbarn-burken” och nu tänkte jag att ni säkert vill hjälpa oss att nå fyrsiffrigt belopp att skänka i år igen.

När vi hade kvällsöppet i Rondellen förra veckan så hade tidningen Retro ( Hus & Hem) varit så himla härliga att de hade skickat en hel låda tidningar till oss att dela ut till er. Vi ställde en burk bredvid och uppmanade att lägga så lite eller mycket man ville när man tog en tidning. 328 kronor räknade jag precis dom till. HÄRLIGT! Många bäckar små 🙂

De tidningar som blev över kommer jag att ta till butiken i morgon, tillsammans med burken så att fler kan få en tidning och samtidigt skänka en slant till barn som växer upp i hem med föräldrar som dricker lite väl mycket och/eller är psykiskt sjuka.

Maskrosbarn är en organisation som ordnar sommarläger och har telefonjour och mycket annat för barn som behöver komma hemifrån och få stöd. (över 400.000 barn växer upp med föräldrar som dricker så pass mycket att barnen känner obehag) Detta är en av mina personliga hjärtefrågor och jag hoppas att ingen tar illa upp för att jag delar med mig av lite information och länkar här.

retrohusochhem

Förutom att skicka en stor hög tidningar gav Retro-tidningen mig lov att lotta ut tio prenumerationer, vilket jag inte hann tänka ut något bra sätt att ordna på Rondell-kvällen.

Därför tänkte jag att vi gör så här:
Alla som läser detta kan delta i utlottningen av en helårsprenumeration av tidningen Retro. Det enda ni behöver göra är att skicka ett mail till oss med ert namn och er postadress. Märk mailet TÄVLING och skicka det till butikentidochrum at gmail punkt com senast den 16 december.

Vinnarna meddelas via mail måndagen den 17 december.
LYCKA TILL!

 

 

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s