Stort tack

Så här såg det ut en stund innan alla åtta utställare hade anlänt. Vi har haft tur och sålt mycket möbler de senaste veckorna så det blev lagom ”tomt” till vår kvällsgrej igår.

20121130-164808.jpg

20121130-164818.jpg

Jag var hög på all kärlek, alla fina grejer och trevliga människor så trots att jag vanligtvis tar massvis med bilder så förblev telefonen nedstoppad i bakfickan denna kväll. Leva i nuet är väl bra, har jag hört 🙂

20121130-164827.jpg

20121130-164908.jpg
Här ser ni snygga brickor, disktrasor och kökshanddukar gjorda av Frau Furtenbach , som för övrigt även har satt ihop vår annons i tidningen Hus & Hem Retro som låg innanför dörren idag när jag kom hem.
Välkomna hit alla eventuella läsare!

Detta blir sista inlägget om kvällseventet i vårt lager Rondellen. Jag har jobbat hårt, gärna och mycket med att få ihop det, marknadsföra och fixa och måste få göra en slutlig summering med tack till alla här.

20121130-164852.jpg

Vi uppskattade antalet besökare till någonstans mellan 100 och 200 vilket känns helt fantastiskt. Det bjöds på dekorerade marschmallows och snacks och på fatet som ni skymtar i nederkant ligger Finska Pinnar som Milano konditori som ligger bara ett par hundra meter ifrån Rondellen och har nya ägare sponsrade med. Stort tack för det! Ett gammaldags konditori med supertrevlig personal och inredning från förr.

20121130-164859.jpg

Ingela Ingela Ingela, vad ska jag säga? Frasen ”jag vill ha allt” tjatade jag ut igår så den funkar inte idag också. Jag som med nöd och näppe får ihop en streckgubbe imponeras stort av alla dessa superfina figurer och färgkombinationer. Ingela och hennes kreationer kan ni läsa mer om här.
Idag har jag varit och köpt en ram till affischen jag fick av henne igår. Den kommer göra sig finfint i mitt svart/vit/cerisa vardagsrum. Tack igen!

20121130-164916.jpg

Anne, som hjälpte mig i butiken i somras har en farmor med rejält flinka fingrar. Dessa filtarna är gjorda av henne och säljs genom Anne på både Facebook och blogg. Man vill ju bara kasta sig i det där filthavet 🙂

20121130-164931.jpg

Här tvingar jag Koffertmannen Anders att posa med sina coola prylar. Honom når ni på Facebook, Instagram och hemsida.
Med på vårt kalas var även Maria som gör coola smycken av bland annat tangenter och rattar från strykjärn, Karin som syr mössor under namnet Kaksmulan, Ernst som är från Göteborg och ritar fina teckningar och sist men inte minst Lennart (och Mona) som är Reflow, ett riktigt häftigt initiativ som består i att sy om secondhandkläder och göra en helt ny grej av dem. Ett riktigt snyggt gäng om jag får säga det!

20121130-165045.jpg

20121130-165332.jpg
Här blev jag också med på en bild, något suddig men det gör inget när man har fyllt 40, om man säger så…

Stort tack till alla medverkande och alla er som kom och minglade, shoppade och hängde med oss igår kväll. Till våren kör vi något nytt skoj event vettja!

OJ! Höll på att glömma. Tack även till Hus & Hem Retro som skickat massvis med tidningar som vi fick dela ut eller sälja. Jag valde att låta folk betala vad de ville för tidningen och pengarna, som jag inte har hunnit räkna ännu skänker vi till Maskrosbarn. De jobbar för att göra livet lite lättare för de barn som växer upp i missbruk eller med psyksjuka föräldrar och de behövs verkligen idag, när vart femte barn växer upp i ett hem där det dricks lite väl mycket.

4 tankar på “Stort tack

  1. Tack själva, det var verkligen en fin kväll! Och igår låg min beställda Kaksmulanmössa i brevlådan, fyraåringen blev helt lycklig och tog den inte av sig på hela kvällen. Kram på er!

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s