Rörstrand utan namn

Ganska sällan fastnar jag för småsaker (möbler är det värre/bättre med) och känner att jag bara måste ha dom. Men den här dekoren blev jag bara tvärkär i och köpte med mig hem för ett tag sen. Det är Rörstrand. Sen vet jag inget mer. Det står ”Rörstrand Sweden” på alla och ”602” – vilket jag förstått betyder 1960 och andra delen (månad eller kvartal?) av det året.

Jag fick en ca 15 cm hög kanna, två assietter, tre djupa tallrikar, ett djupt fat och två flatare fat för 130 kronor och nu vill jag HA FLEEER! 🙂


Önskvärt vore: någon information om dekoren, flata tallrikar, fler assietter och djupa.
Sen funderar jag på hur man kan administrera allas ”sökes-saker”. Vi är ju många här i retrosvängen som letar efter vissa speciella saker och i alla fall jag har svårt att ha i huvudet vad alla söker. Tänk om vi kunde ha allt samlat på en sida (och kontaktuppgifter så att man kunde fråga direkt via sms) så att man kunde kolla i sin mobil när man stod där på en loppis och såg något man läst att någon samlar på.

Hur kan vi lösa det?
Och vad är det för ursnygg dekor som just har flyttat in i mitt kök?

2 tankar på “Rörstrand utan namn

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s