Sideboard, byrå och blombord

Så underbart att ha en lokal till att lasta in alla nyinköpta möbler och kunna rengöra, olja, prismärka och mäta dom utan att krocka med femtioelva andra möbler. Idag kom ett lass möbler från Skåne och nu på söndag, den 14:e kommer jag att vara i ”Rondellen” kl 12-15 så att ni kan komma och titta på/köpa möbler direkt därifrån om ni vill.

Här kommer lite bilder på en del av möblerna som landat hos oss idag.

Vi försöker att visa er så mycket möbler, lampor och prylar som möjligt, både här, på Facebook och på Instagram, men vi hinner tyvärr inte svara på mail om priser, fler bilder och mått. Vi tar sällan några överpriser, men det är såklart heller inte i loppisnivå – så kom gärna och kika känn och kläm själva och få en riktig bild av hur grejerna ser ut i verkligheten. Många ”secondhand-butiker” har bara en eller ett par öppetdagar i veckan, men vi har öppet 6 dagar i veckan i butiken för att ni ska ha möjlighet att besöka oss. Och vill man komma till vår butik i Årsta efter kl 18 någon gång så brukar vi kunna stanna kvar en stund, det är bara att ringa eller maila oss så löser vi det!
Rondellen kommer vi att bemanna när vi har möjlighet, nästa gång är alltså nu på söndag kl 12-15. Ser ni att jag är där när ni går förbi är ni alltid välkomna att knacka på!

Bilder var det ja! 🙂


Blombordet är 120 cm långt.

Sideboard 170 cm långt. Två lådor och ett ”barskåp” under lådorna. Hyllor i skåpen. Underbar möbel!

Välkomna till butiken på Hjälmarsvägen 33 alla dagar utom fredagar och till vårt lager/showroom Rondellen på Gullmarsvägen 42 nu på söndag kl 12-15

Vi tar kort!

1 tanke på “Sideboard, byrå och blombord

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s