VIP-kväll i Rondellen

Oj vad tiden går. Redan oktober!
I mitten av nästa vecka kommer det in en mängd möbler (som kommer att landa i ”Rondellen”, vårt showroom och lager på Gullmarsvägen 42. Hållplats Sköntorpsplan, en hållplats från Gullmarsplan) och lampor. Alltid lika kul med stor påfyllning!

Sen funderar jag lite på om det är dags att ordna en liten happening där och bjuda in massvis med kunder. Förra året bjöd jag in 6 kreativa tjejer som fick sälja sina egendesignade grejer i butiken en mörk kväll i november och vi hade en riktigt mysig kväll där. Ni kan läsa mer om det HÄR.
Jag har ett par människor i tankarna, ni får gärna tipsa om fler.
Känner ni någon som gör fina saker, tar till vara på gammalt och säljer, någon som gör om och gör till sitt eget? Skicka en kommentar eller ett mail och berätta. Det ryms inga pianon eller stora pjäser, men finns det hjärterum…

Det här kan vara ett ypperligt tillfälle att nå ut med sin kollektion, sitt varumärke eller sin rörelse och även ett bra klipp för julklapps-shoppare! Och jag gillar ju att nätverka, som ni nog vet.

Följ oss gärna på Facebook (tid & rum) och på Instagram (tidochrum) om ni vill vara säkra på att få all information från oss.

 

Dödsbon sterbhus hem köpes!
Hela eller delar av hem.

9 tankar på “VIP-kväll i Rondellen

 1. Underbar idé. Jag har en person som jag tänker på och hon heter Sara och driver bloggen Snövits äpple. Hon gör superfina smycken av gamla fotografier och spetsar och annat. Ska jag fråga henne?
  Kramar i massor!
  PS! Har hittat ett jättebra ställe till vovven. Du får se i bloggen ikväll 🙂

 2. Men det här låter ju helt underbart! Såklart jag vill komma på en VIP-kväll 🙂 Ser fram emot mer info om datum så jag kan skriva in i almanackan, det här får man bara inte missa ju. Har ju inte sett Rondellen än heller… Kramar till dig.

  Och ett PS: Min kollektion nållåtta kommer finnas på Designtorget from januari!! Jag är så lycklig att jag började gråta när jag läste mejlet från dom…

   • Jamen det vore ju fantastiskt roligt att få va med som utställare 🙂 Och så beror det vilket datum det blir, för jag har lite grejer inbokat i november. Hur funkar det då, får man betala en ”bordsavgift”? Och tack för hurra-ropen, jag är så förbaskat glad!

  • Din mamma verkar vara en hejjare på det där med keramik! Dock tror jag inte att det är just den typen av grejer jag siktat in mig på den här gången – men hälsa henne att hon gör fina saker och känn er varmt välkomna när det blir kvällsöppet i Rondellen. Ja annars också såklart! /Maria

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s