På gång just nu

I måndags bytte ett par nycklar ägare och lokalen på Gullmarsvägen 42 (a.k.a Rondellen) är numera i vår ägo. Just nu håller jag på att fundera över hur jag vill att den ska användas och söka efter folk som kan hjälpa mig att göra fint där. Kan du bygga väggar (2*2m) på hjul så hör av dig 🙂 Tänkta att använda som avskärmningsväggar. Tanken är att de 38 m2 ska bli ett kombinerat lager/showroom.
Kanske blir det någon form av butik där också i framtiden, vi får se hur mycket kraft och tid som finns.

Sommarmånaderna har varit superbra, precis som förra sommaren och jag måste bara säga NI ÄR BÄST! Alltså trevligare och härliga kunder än våra får man nog leta ett tag efter. Tack för att ni är de ni är!

I helgen är det årets tredje Årsta Mercado med loppis på Årsta Torg. Vi kommer inte att ha något bord där denna gången, men vår fina vän Anne säljer sin farmors finfina filtar där, så det är helt klart värt ett besök ändå 😉 Läs mer om filtarna och se bilder på farmorsfiltar.blogspot.com.
Marie på Årsta Prylbod (Årstavägen, nära Palmyra Kebab) kommer att ha öppet som vanligt på lördag och vi i butiken är på plats och har även tänkt sälja ut lite möbler utanför på gräsmattan.

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s