Balans

Oj vad tiden går. Utan att jag uppdaterar.

Som gammal bloggare känner jag ibland att det är svårt att hitta balansen mellan hemsida och blogg. Jag vill ju attrahera både de som bara söker info om butiken och vill veta vad vi har och alla er härliga retrobloggare som jag lärt känna och läser hos.

Vissa dagar vill jag bara skriva av mig, om tankar och upplevelser som rör butiken och andra dagar är det viktigare att visa bilder på nyinkomna möbler och annan inredning från 1900-talets mitt och senare del. Vi sätter ju ibland in annonser på Blocket och då vill jag att nya besökare ska mötas av fina bilder. Samtidigt vill jag att ni som själva är så flitiga med att uppdatera era bloggar med både bild och text ska hitta något ni tycker är intressant här.

I-lands-problem 🙂

Det händer en del spännande saker, som jag tyvärr måste väna lite med att berätta om, så så länge berättar jag att alla våra Vereco-delar är sålda. Flata tallrikar, djupa tallrikar, skålar, tekoppar och kaffekoppar. De ska flytta in hos ett företag som är 30 stycken och vi hade långt ifrån 30 av varje – så är det någon som har brunt grönt eller blått Vereco i fint skick att sälja så hojta till – vår kund behöver mer!

Jag hoppas få komma och besöka kontoret som ska inredas a la 1962, året då huset de sitter i byggdes. Vi har sålt lite annat också dit och det vore verkligen kul att få ta lite bilder när allt är klart.

4 tankar på “Balans

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s