Härlig måndag med många lampor

Jag är osäker på om det är min skrämseltaktik i ett inlägg längre ner, där jag skrev att tid & rum kommer bli en sån butik som har öppet en dag i veckan om ni låter bli att komma in, men det har verkligen varit bra fart de senaste dagarna. Så som vi är vana att ha det! 🙂

På fullaste allvar tror jag att det är få butiker som har så trevliga kunder/besökare som vi. Idag har det sett ut så här:

Först in var en tjej som ”inte skulle köpa något, hon väntade bara på att bibblan skulle öppna”. Hon köpte en klänning och en t-shirt och var hur snygg som helst i båda.
Sen kom ett par som jag köpt in lite möbler av då kvinnans mor gått bort. De visade bilder på årsta-lägenheten inför visningen och vi pratade lite kring de möbler som kommer att finnas i butiken såfort visning och köp är avklarat. Ett riktigt trevligt par som ger en varm känsla.

Ett par kända årsta-ansikten (med tillhörande kroppar) kom in och bytte ett par ord, en köpte med sig en lampa och en spånade om ditt och datt med mig 🙂

Skrivbordet som jag skrivit om och lagt upp bild på, på Facebook, fick en ny ägare och jag satte in en hög byrå med 6 lådor på Blocket för att frigöra plats åt nykomlingar imorgon. Det kommer bland annat en radio/grammofonmöbel som jag glömt bort exakt hur den ser ut, men minns att jag blev mycket förtjust i då jag besökte dödsboet.

En av mina fina vänner kom på besök och vi röjde i köket och umgicks i ett par timmar. Här är resultatet av en stund av vårt umgänge 🙂 Galon/konstskinn från en kasserad stol blev till klädsel på en naken trappstege som nu står i vännens kök!


Ett helg gäng lampor är nyinköpta och de ser ut så här:OBS! Den orange plåtlampan är inte till salu förrän på lördag, jag känner att jag bara måste få njuta av den ett par dagar… Förlåt, men så är det 🙂

2 tankar på “Härlig måndag med många lampor

  1. Oh, vilka fina lampor. Maken slog sönder en gammal 50-talslampa förra veckan, snyft. Har kommit över det nu men blivit lovad en ny lampa när jag hittar en, kanske hos er?

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s