Nytt i köket

Så här såg det ut för några dagar sedan. En ful byrå från Ikea i mitt kök där det ju står ett vackert teakbord med fyra fina Fanettstolar. Finn ett fel liksom…

Så här ser det ut nu. Jag håller så sakta på att känna mig för hur jag vill ha det i min bokhylla. Att ställa burkar och vaser och annat pynt i den är inte min grej, så det kommer nog bli mer bruksgrejer som flyttar in. Papper, pennor och kloka böcker typ 🙂 Fast några snygga burkar måste ju få stå där.
Tyvärr så satt det en tidningshylla i den (den som står vid sidan) när jag köpte den, på Blocket, men när jag skulle sätta i den när jag kom hem så såg jag att den nog inte är original. Damen jag köpte den av hävdade att det är den visst. Men då tycker jag det är märkligt att hållarna till hyllan är för stora för att gå in i hålen i stommen. Någon har liksom utökat hålen där den suttit… Plus att hålen i hyllplanet, där hållarna ska vila, är raka, men när man lägger på hyllan så hamnar de på snedden. Då tycker jag att hålen borde varit utstansade snett om det skulle vara rätt…?

Nåja. Det hade varit fint med ett hyllplan till, men allt är bättre än byrån som stod där tidigare. Jag kommer nog flytta ner den hyllan som sitter i idag och strunta i tidningshyllan bara.

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s