Tankar, idéer och drömmar

I mitt huvud finns det oftast ett tiotal idéer och drömmar som far runt i 190 och vill ut och bli verkliga. Det jag helst av allt hade velat göra är att starta en retro- eller second hand-galleria. Då menar jag en galleria där olika företag hyr en tårtbit och kör sin egen verksamhet under samma tak. Jag tänker att allt möjligt som är begagnat kan samsas och locka folk till gallerian.

Instrument, gamla radioapparater och jukeboxar, barnkläder och leksaker/nyttosaker, väskor och smycken, min egen butik såklart, med möbler och annat kul i inredningsväg från de ljuva 50-, 60- och 70-talen, ett café som serverar alla de där 7 sorters kakorna och ljuvliga bullar utan e-ämnen, kameror och annan optik, med mera med mera…

En annan dröm/idé jag har är att ordna föreläsningar, event och små sammankomster knutna till inspiration (som jag själv brinner för), utveckling och roliga saker. TYVÄRR är butiken för liten för att köra sådana saker där, annars hade jag redan dragit igång ett par skojiga som ligger och kör i tankarna 🙂 Kanske kan man vara ute på gräsmattan i sommar… det finns en speciell person som jag hade velat se som gäst i butiken och bjuda in er som läser här, bor i Årsta och/eller handlar hos oss.

Vi behöver större lokal och när jag är ute och kikar runt efter en lämplig så ser jag ju lite allt möjligt och tankarna spinner iväg. Bland annat finns det en stor lokal mot Årstaberg som är på G att bli ledig. Vi snackar flera hundra kvadrat.
Tänk att ha så mycket kapital att man kan hyra den och anordna loppisar, föreläsningar, utställningar, kreativ verkstad eller faktiskt köra igång en galleria för retro och second hand!? Alla investerare, hör av er!

Lokala nätverk är också något jag önskar att jag hade mer tid att jobba med. Och nätverk i största allmänhet. Jag är av åsikten att man kan vinna otroligt mycket på att samarbeta. Bara en sådan enkel sak som att länka till varandra på sina hemsidor är mycket värt. Här på vår hemsida kan ni hitta till tre av mina företagarvänner i Årsta – gör gärna ett besök på deras respektive hemsida/facebook-sida och se om det är något du gillar!

Och har du några idéer, tips eller annat som du tror att vi skulle kunna fila på tillsammans så tveka inte att höra av dig. Jag tänker gärna och mycket utanför boxen. 🙂

Avslutar med att visa er buketten en nöjd kund kom in med till mig idag!
Vi har världens bästa kunder!

Lupiner i retrovas

 

4 tankar på “Tankar, idéer och drömmar

  1. Vilka bra idéer. Ligger liksom rätt i tiden också. Kan riktigt se en retrogalleria framför mig med frisör, kläder och möbler. Det där med nätverkande är viktigt tycker jag.
    Lycka till med allt och hoppas ni hittar en större lokal som passar er 🙂
    Kram!

  2. Det är så spännande att höra om dina planer, man önskar att allt kunde bli verklighet direkt! 🙂
    Håller tummarna för att ni hittar en stor och prisvärd lokal snart! Det är ju en bra början i alla fall.

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s