Stora boken om heminredning

Böcker är något jag näst intill aldrig tittar efter/på när jag är på loppis. Men ibland, ibland händer det att jag får för mig att leta efter något kul i bokhyllan. Förutom att man får nackspärr av att stå med huvudet lutat 45 grader för att se vad böckerna heter, så är det ganska trevligt. Avkopplande på något sätt. Att stå där och läsa, inspireras och flyta iväg i tankarna. Inte precis vad jag allmänt förknippar med loppis. Det är oftast hjärtat i halsgropen-känsla på loppisar för min del. Tänk om någon annan hittar mitt fynd före mig? 🙂
Well…

Häromdagen vad jag och K ute och loppade och jag fastnade vid bokhyllan. Vad uppenbarar sig då, om inte ”Stora boken om heminredning” från 70-talet? Bara namnet. HEM-inredning. Så sjukt härligt!
För en tia slog jag till direkt. Jag har inte hunnit läsa/titta i den så mycket men jag snabb-bläddrade lite och tog ett par sköna bilder. Se och njut!
Frisyrerna, tv-rummet, fikusen… Oh lord!

1 tanke på “Stora boken om heminredning

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s