Time flies

Jaha, då var det ett tag sedan jag uppdaterade här. Tiden springer iväg och jag följer efter med lätt manisk blick.
Det är ju så mycket man vill hinna med.

Just nu ligger fokus på att först packa upp, sen tvätta och kontrollera alla nya retrogrejer vi hittat till loppisen på Årsta Torg på lördag, sen packa ner dom igen. Det kommer att spraka av färg på mitt och min väninnas bord. Svenskt porslin, bestick, lampor och så alla 70-talskläderna från den nedlagda butiken. Oj så skoj det kommer bli!

Sen är det bord som ska slipas, fakturor som ska betalas, frakter som ska fixas (runt om i landet där vi köper på auktion), annonser som ska göras, nätverkande som ska planeras, sommarschema som ska funderas på och blommor som ska planteras…

Hemsida/blogg har fått vila ett par dagar, men får man abstinens efter möbler i teak och andra retrosaker så kan man alltid kika in på vår sida på Facebook. Inget eget konto behövs. Man bara skriver in www.facebook.com/tidochrum – så ser man alla våra bilder!

Vi ses väl på lördag på Årsta Mercado?
11-16 lördagen den 26 maj.
Butiken är som vanligt öppen även den!

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s