Påfyllning i butiken

Just nu finns det massvis med teakmöbler inne. Skrivbord (ett med bokhylla på gaveln), byråer, soffbord med hyllor, matbord runda och rektangulära, stolar, snurrfåtöljer, skrivbordsstolar, sängbord, sideboard och lite småmöbler.

Det är trångt, men vi försöker att göra det framkomligt och så trevligt vi kan ändå. För bilder, se vår Facebooksida. Den kan man se utan att vara medlem på Facebook. Skriv bara facebook.com/tidochrum så kan du bläddra runt bland våra bilder.

Undrar ni något så maila, sms:a eller ring oss – eller kom in i butiken och spana.

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s