Årsta Mercado 2012

Det börjar närma sig årets första Mercado med loppis i Årsta – tror jag… Vi har fått veta ett preliminärt datum (som inte är officiellt) och vi ser fram emot att börja planera för vårens roligaste lokala händelse.

I år kommer vi att försöka boka två bord och sälja ut lite saker vi samlat på oss den senaste tiden. Ibland köper man något på auktion och får något annat med i samma rop – något som kanske passar lite sämre i butiken… Allt sådant, plus lite annat kommer vi att ta med oss till Årsta Torg när det är dags för loppmarknad a la Årsta Mercado.

Vi har bland annat en rosa Cresentcykel från ”förr-i-tiden” som är fullt fungerande, men som tar för mkt plats i vår lilla butik. Två Perstorpsbord (ett med virrvarr och ett med det smårutiga mönstret i grått) som har små defekter och därför behöver lite omsorg eller passar bra som målar/pysselbord. Ett har en något välvd skiva och ett fattas kantlister på två sidor. Sen har vi ca 10 solstolar som är nytillverkade – som vi inte har användning av eller kan sälja i butiken. Det kommer att finnas lite textilier, lampor och annat skoj blandat med möbler och annat skoj!

Vi ser fram emot att sätta igång planeringen och packandet – så kom igen med datumet nu! Det är många som längtar, vet vi… 🙂

3 tankar på “Årsta Mercado 2012

  1. Vad roligt! Låter som en tillställning vi måste gå på. När är den?
    Kommer dyka förbi i butiken ngn av påskdagarna. Är väldigt nyfiken på den efter alla fina bilder jag sett.
    Glad Påsk!

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s