Retromässan, en trist repris?

Jodå, visst var vi också på Retromässan på Münchenbryggeriet.

Idag när jag surfade runt bland alla bokmärkta retrobloggar kom jag på att jag missat att blogga om mässan. Tog en del snapshots och här får ni se.

Faktum är att jag blev besviken, det blev nog alla tre i mitt sällskap, tror jag. Utställarna var i det närmsta desamma som förr gången och de stod på precis samma platser. På gott och ont. För en som mig, som älskar omväxling kändes det mest som om jag kom tillbaka till något jag redan sett.

Egentligen vill jag låta bli att vara negativ här på hemsidan/bloggen, men det här var ingen kul upplevelse. Undrar om det bara var jag som kände så, bland alla besökare? Priserna var galna, 9 av 10 utställare stod mest och babblade sinsemellan och det var svårt att veta vem som stod för vilken monter och vem man skulle prata med om man var intresserad av något. Det fanns ett par fina gardinlängder, men alla var ensamma, alltså inte två längder utan bara en. Njae, jag är nog inte tillbaka nästa gång om jag ska vara ärlig. Så mycket fina saker, men det fattades en rejäl mängd kärlek!

Givetvis var det positiva upplevelser där också och de stod Skärvor ger lycka och Retromåleri för. Om jag hade en större lokal så hade jag med glädje varit återförsäljare av Mias underbara smycken av retroporslin. Kanske kommer det i framtiden 🙂
Hennes och hennes kompis monter var som vanligt tjusig och väldigt trevlig att besöka.

Retromåleri stod med sin coola buss mitt i lokalen och jag höll på att missa dem – helt otroligt! Dessvärre glömde jag helt att fotografera, men de kommer på besök i butiken i veckan som kommer och då hoppas jag kunna ta ett par bilder.

3 tankar på “Retromässan, en trist repris?

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s