Hur blev det?

Vi tänker ofta att det hade varit intressant att veta vad en möbel, väggbonad eller kaffekopp varit med om. Vilken väg den vandrat för att hamna i vår butik. Vilka olika delar av landet den passerat. Hur många ägare den haft och vad den sett och hört.

Därför tänker vi nu be er att dela med er av hur det ni köpt hos oss har det i sitt nya hem.

Hur blev det med teaksängborden som ni köpte på er helgpromenad? Passade gardinerna mot väggfärgen? Trivs ni bra med ert nya soffbord? Vad ligger på er telefonbänk? Ger plåttaklampan fint sken och vad har ni för köksbord under? Blev det fint med bokhyllan i er nya lägenhet? Vilket rum sitter Stringhyllan i? Har tidningsstället blivit fyllt med tidningar? Sitter spegeln bra i hallen? Vad har du i väskan du köpte? Har du byggt höga högar på ditt skrivbord?

SNÄLLA, ni kan väl skicka en bild på hur det blev?
Det hade varit så roligt att göra en flik här på hemsidan med inredningsbilder där möbler och prylar från vår butik finns med.

Mailadressen hittar ni under fliken ”kontakta oss”.

Hoppas många av er hör av er med en bild eller två!

2 tankar på “Hur blev det?

  1. Jag har ju bara köpt en tygpåse som Randiga Tråden gjort och den använder jag dagligen för att släpa papper och matlåda till och från jobbet. Tyvärr kommer den nog inte att hålla året ut för jag sliter den med hälsan 😉

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s