Priser, mått och annan info

Hej!

För det mesta bloggar jag hemifrån eller från butiken. Just idag dock, ligger jag i en solstol och knappar. På fredag är vi tillbaka i butiken och det ska bli spännande att se vilka möbler och inredningsdetaljer som fått nya hem medan vi varit borta och mina fina vänner har tagit hand om butik och kunder.

Har ni frågor kring något ni ser här på hemsidan/bloggen så är det enklast och bäst om ni mailar, ringer eller använder kontaktformuläret på vår facebooksida (ute i vänsterkanten finns ”contact”). Vi mäter och svarar gärna på prisfrågor, men inte gärna här eller på Facebook.
Dessutom kollar vi mailen mer kontinuerligt 🙂

Soliga hälsningar från oss till er!

1 tanke på “Priser, mått och annan info

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s