Allt går i vågor – Erik Kold plast 70-tal

Ni som brukar prata med oss vet redan detta, för vi säger det ofta i butiken.
Nästan all försäljning går i vågor, eller vad man ska kalla det. Det kan gå tre månader utan att vi säljer en enda väggklocka, sen säljer vi tre stycken på samma dag, till olika kunder.

De senaste veckorna har vi sålt en sådan här Erik Kold kaffeburk i veckan nästan. Nu har vi ”bara” orange och brun kvar. Plus en gul utan lock. Så om någon har ett gult lock till kaffeburken av Erik Kold (Sally-burken?) så hör av er!

2 tankar på “Allt går i vågor – Erik Kold plast 70-tal

  1. Ja, den gula (med lock) kommer göra sig väldigt fin i min gula monter på Formex 🙂 Stort tack för fin hjälp i butiken idag! Ett inlägg om er ligger strax på min blogg: http://www.fraufurtenbach.se Vill ni följa min och två andra formgivares förberedelser och vad som händer under mässdagarna kan ni följa oss på FB: http://www.facebook.com/valkommenhem. Stort tack återigen! Jag kommer säkerligen tillbaka till er fina butik (förutom att lämna tillbaka den fina kökslampan förstås…) Hälsningar Karolina på Frau Furtenbach

    • Typiskt att jag missade dig. Tänkte försöka fixa en ”tag” som jag vill be dig hänga i lampan, där det står vår webadress och namn – hoppas det känns ok. Hojtar till när jag fixat, så får vi lösa det med post eller nåt 🙂

      Kul att du hittade lite smått och gott! Kommer garanterat att besöka er monter om jag hinner till mässan. Har kollat in er på FB och skriver gärna något om er hos oss och skickar vidare.

      / Maria

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s