Bingo

Vet ni vad?
Idag när jag satt på tunnelbanan så ringde kära mor och sa att hon hittat fyra Fanetter på Stadsmissionen!!! Jag som just skaffat mig ett supersnyggt matbord i teak med svarta ben och inte har några stolar 🙂

Vilken häftig känsla att känna den där kap-känslan. Alltid annars när jag köper möbler och annat så är det ju till butiken och jag vet inte hur länge jag får behålla godbitarna. Idag var det ett köp till mig själv! Så himla härligt. Och tröttnar jag på dem, så vet jag att jag kan sälja Fanett-stolar varje vecka i butiken om jag vill.

Bild från mitt hem kommer inom kort. Ska bara bestämma mig för vad jag ska göra med bordet som jag själv gjort (av vit bänkskiva) först… Två köksbord känns lite overkill.

——–

 

Här kommer en hyffsat dålig bild på bord + stolar. Bättre än inget 🙂

3 tankar på “Bingo

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s