Perstorpsbord virrvarr till barn

För någon månad sedan så var jag hemma hos en dam som tog kontakt med oss. Hon ville rensa ut lite saker som hon trodde att vi kunde vara intresserade av. Vanligtvis köper vi inte av privatpersoner, utan vi säljer på kommission. Vi säljer alltså sakerna som personen har, i vår butik. Och efteråt delas pengarna mellan oss enligt avtal.

Den här damen ville bestämt ha pengar direkt och jag försöker att vara flexibel då det är något jag själv uppskattar när andra är, så jag föreslog en summa som hon blev nöjd med.

Med mig tillbaka i butiken hade jag bland annat ett Perstorpsbord. Ett slagbord i fint skick, med det klassiska och så populära mönstret Virrvarr. När det är nedfällt är det så smalt som 27 cm och uppfällt får det plats säkert 6 personer vid det.

Problemet är bara det, att det är väldigt lågt. Något jag inte la märke till när jag hämtade det. Höjden är bara 66 cm. Det skulle passa perfekt för barn att sitta och pyssla vid. Måla vattenfärg, leka med lera och klippa och klistra. Skivan är ju supertålig och bordet går att stuva undan smidigt när det inte används.

(Bilden är min, men jag har plockat den från Blocket där jag satt in bordet på annons. )

Om någon behöver ett bord till sina barn att pyssla vid så finns här alltså ett perfekt tillfälle att köpa ett till ändamålet perfekt bord!
Vårt julpris är 1000:- och det är först till kvarn…

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s