10 månader för retrobutiken tid & rum i Årsta = 10 % rabatt till alla kunder

Nu är vi redo!

Butiken är ommöblerad (igen) och juldukar, julklappstips och julmust är på plats. I morgon, onsdag, är det stängt fram till kl 16 då vi tänder marschallerna och välkomnar er att vara med och fira våra första 10 månader.

Med oss i butiken har vi ett antal kreatörer som ställer ut och säljer sin egen design. Jag tror vi kommer att se lampskärmar, kuddar, smycken, kakfat och mycket annat bland deras saker. (ej barnsaker) Ett perfekt tillfälle att köpa den där speciella julklappen till någon som aldrig önskar sig något eller ”har allt”.

Eftersom det är 10 månader sedan vi öppnade tid & rum i Årsta, så ger vi er 10 % rabatt på allt i butiken.

Det kommer att finnas kaffe, te och julmust och pepparkakor som vi säljer för 10 kronor. Kaffe-försäljningsintäkterna går till Maskrosbarn som ger barn som växer upp hos missbrukande/psyksjuka föräldrar möjlighet att åka på sommarkollo med mera.

 

VARMT VÄLKOMNA ONSDAG 16-20

(Inga barnvagnar denna dag)

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s