Kvällsöppet 30 nov

Både jag och mamma (vi driver butiken tillsammans) är sådana som gillar att se samband, att föra statistik och ha lite koll, så ända sedan start har vi varje dag antecknat antal besökare/kunder i butiken – för att i framtiden kunna anpassa öppettider, personalstyrka och inköp.

Det är ju först när vi har haft öppet i ett år och återupplever varje månad och årstid som vi kan se om det ser liknande ut genom åren. Som det är nu gissar vi mest. Vi hade gissat att sista veckan innan lön, alltså den som precis tagit slut, skulle vara lugn och stilla. Vi trodde att man skulle hålla igen lite inför julmånaden. Så fel vi hade. Vi har haft en rekordvecka och besöken här på hemsidan/bloggen har ökat markant. Vilken trevlig överraskning att vår retrobutik i Årsta skulle bli så uppskattad. Vi är superlyckliga och tacksamma för det och att vi har de trevligaste kunder man kan tänka sig!

Denna veckan kommer vi att stänga både tisdag och onsdag men i gengäld har vi öppet nästa onsdag, på kvällen. Då kör vi ”Nytt av gammalt” och det betyder att vi fyller butiken med ett antal kreatörer som säljer sina egendesignade och egentillverkade saker av återvunnet material. När mörkret har lagt sig – då öppnar vi. Tag med kontanter, ett glatt humör och en vän eller två. Vi håller på så länge det är folk i butiken, dock längst till 20-tiden. Det kommer att finnas kaffe, dricka och något att tugga på och fina erbjudanden på butikens eget sortiment.

Men i morgon och på onsdag är vi alltså inte i butiken. Torsdag-söndag öppet som vanligt. 11-18 och 11-15

 

2 tankar på “Kvällsöppet 30 nov

  1. Jag tror kombinationen generösa öppettider, rimlig prissättning och välkomnande sätt är ett vinnande koncept! Man känner sig alltid välkommen in, även om man bara vill titta. Butiken har ytterligare berikat Årsta som redan innan var Stockholms trevligaste förort 🙂

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s