String m.m.

Om det är någon där ute som söker stringhyllplan att måla om eller på annat sätt sätta egen prägel på – vi har tre stycken som inte är original. De har samma mått som originalet, 20 cm breda och 78 cm långa och är i ganska gott skick, däremot saknas det fästen på flera av sidorna.


Vet att vissa tycker Stringhyllor är snyggt, men föredrar andra färger än trä – då har ni tillfälle att köpa tre hyllplan hos oss för 100 kr/st.

Vi har även äkta String och vi säljer gavlar och hyllplan oavsett storlek för 200 kr per del. Just nu finns det mest vita gavlar, korta, långa och breda samt en tidningshylla att fästa i gavlarna. På hyllfronten är det den lite mörkare (mahogny?) färgen. En 30*78 och två 20*78 samt tre teakfärgade som är 20*78 cm och har vita gavlar. Tror vi har en gavel som är svart om någon söker. Det är den som passar till 20*78-hyllorna.

Och om du läser här Li, vi har en hylla kvar i butiken som är din – som hörde till den lilla lådan med stringgavlar som du köpte i slutet av sommaren!

Senaste nytt: En röd plåtlampa med raster och allt.

En äkta 60-talsklänning från Marimekko ”Glada rocken”. Den är i perfekt skick och storlek 44/46. Ring eller kom in om ni vill ha exakta mått.


Och så här ser det ut i gardin- och tygskåpet just nu

Gilla gärna oss på Facebook (www.facebook.com/tidochrum)  där vi uppdaterar lite mer frekvent.

Och till alla retrobloggare där ute; Sorry att jag är värdelös på att kommentera hos er, hoppas på bot och bättring inom kort.
Ses vi på Retromässan nästa helg? Någon träffpunkt och tid bestämd?

2 tankar på “String m.m.

  1. Hejsan! Lördag ska jag dit + några till bloggare som jag vet…har inte sett någon tid någonstans men förra gången sågs vi i kaféet….det är inte stort så det går inte att missa det…

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s