Mattmysteriet

I morgon ska jag försöka plåta lite fina bilder i butiken, för jag gillar ju att plåta och jag har en bra systemkamera som aldrig får komma ut och lufta sig. Tänkte visa våra väskor och golvvaser och annat skoj som vi har små samlingar av. Hoppas på fint ljus och ett par lugna stunder så att jag får till det.

Vi möblerar ju om våra kära retromöbler var och varannan dag, för så fort någon möbel flyttat ut så måste det arrangeras om för att vara fint. Ibland blir det ursnyggt och jag vill flytta in i butiken och ibland vill jag göra om direkt när vi är klara. Just nu tycker jag hela butiken är superfin och det finns lagom mycket möbler och småsaker framme. Ryamattorna är det enda ”problemet” – de skulle jag vilja ha hängande på en ställning som satt fast i väggen egentligen. Men nu har jag ingen sådan och vill heller inte lägga pengar på att fixa en, så de får fortsätta vara färgklickar där de ligger i sina rullar. De är ju en hanterbar liten samling, så det är ganska lugnt.

Apropå det så var det inne en dam i början på veckan. Hon var ute och gick med sin hund och tog en titt utanför butiken. Där hängde en ryamatta som hon blev kär i. Eftersom hon var ute med hunden så ville hon inte ta med sig mattan direkt utan sa ”Om jag betalar en slant nu, kan jag komma och hämta den senare då?” vilket såklart var ok.
I plånboken hade hon en hundring och tre tusenlappar och en av de sistnämnda gav hon mig och sa ”Jag kommer tillbaka i morgon” och sedan dess har jag inte sett till henne…

Tur att det bara var en liten matta, den tar ju inte så stor plats där den ligger i köket, men är det inte lite märkligt ändå?

 

 

 

4 tankar på “Mattmysteriet

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s