Sideboard fixa själv

Letar du efter ett snyggt sideboard och kan fixa lite själv? Då har du chansen här.
Detta är en underdel till en bokhylla där benen sitter fast i de höga gavlarna. Vi visste att det var en tidsfråga innan vi skulle bli tvungna att dela på den, då ett ben varit limmat. Vi tyckte så mycket om den och den har passat så fint i vår butik så vi ville ha den trots limningen, men nu är det alltså dags att skiljas från den.

Är man lite händig så kan man lätt göra om den till ett snyggt sideboard genom att sätta dit egna ben och vi säljer nederdelen för 500:- idag eller i morgon, sen åker den till tippen då vi har begränsat utrymme i butiken.

Måtten är följande:
Längd 122 cm
Bredd 37 cm
Höjd utan ben 47 cm

Skiva att dra ut och en hylla inuti skåpet. I superfint skick utan repor.

Vill man veta mer om den så får man komma till butiken.

——

Uppdatering lördag kl 14.50
Hurra!
Tio minuter innan stängningsdags fick ”sideboardet” en ny ägare här i Årsta. Den ska fungera som tv-bänk och både den nya ägarinnan och vi är nöjda och glada. Då vårt förråd behövs till nya möbler så har vi inte möjlighet att förvara ”kan vara bra att ha-saker” där och vi tyckte det var en bra idé att någon fick möjlighet att fynda. Kunden nöjd, vi nöjda!

 

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s