Glädje

Ända sedan vi öppnade så har jag önskat att en lokaltidning i Årsta eller Enskede eller bara söderort skulle komma och vilja göra ett reportage om att det finns tre butiker med retro/second hand här. Mina vänner har sagt att jag ska tipsa tidningen, men det har känts fel, så jag har stilla väntat.

Så kom Hus & Hem Retro ut i somras och jag hittade deras Facebooksida på vilken jag skrev något kort om vår butik och samma dag mailade Viveca därifrån och ville ha mina kontaktuppgifter och foton från butiken för det skulle finnas en Stockholms-retroguide i nästa nummer av tidningen. Och det roliga var att hon såg mitt inlägg på tidningens sida först efter att hon hade skrivit till mig. Kanske är det jante som har påverkat mig, för jag tycker att det känns bäst om någon annan tipsar om mig än att jag ska ”skryta”. (helt fel egentligen, för man måste ju tycka att det man själv gör är bra, eller hur? ska vi bestämma att man får lov att tycka det från och med nu?)

Idag kom andra numret av tidningen och så här såg det ut

Samtidigt kom en reporter och en fotograf från nystartade lokaltidningen ”Årsta/Enskede” hit i förrgår och på lördag kommer vi att vara omnämda i det första numret där ett personporträtt (eller vad man kallar det) av mig kommer att synas. Tidningen ska delas ut till 27.000 (!!!) hushåll och vi hoppas såklart att vi får besök av en procent av dem, minst. 🙂

Det jag skulle komma till är att jag känner en otrolig glädje och tacksamhet för att det flyter på så bra för oss, att vi får tillfälle att synas i press och att människor i min närhet är så fina att de tipsar om oss – det betyder jorden för mig! Stort TACK till dig som tipsade lokaltidningen. (Hon är en fantastisk människa, min nyfunne vän My)

 

5 tankar på “Glädje

  1. så gjorde ju jag, jag mailade dem och gjorde reklam för min blogg och de mailade snabbt tillbaka och nappade! jag är på sidan 48 i det här ”vykort från webben”-reportaget!
    man måste ju pusha lite själv, ingen annan gör det åt en! 😛

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s