Uppdatering


Hej alla läsare,

Det här är ju både som en blogg och hemsida på samma gång, så om du hittat hit för första gången nu så vet du varför det ser ut som det gör. Någon gång i framtiden när jag har blivit rik så ska jag anlita någon att bygga en fin hemsida, tills dess funkar den här utmärkt. Vi kan kommunicera ut bilder, öppettider och övrig information, vad mer kan man begära?

Just nu i butiken finns det en hög teakbyrå med sex lådor igen, det var många som ville ha den förra och nu har vi alltså fått in en ny. Den har ett lägre pris än den förra, för den har lite fix, någon liten fanerskada och ett utav tolv handtag är lite trasigt, men annars är den finfin!
Vi har även en telefonbänk, en sådan där som ger en möjlighet att skifta plats på sitsen och lådan. Det är också en möbel som många frågar efter, så därför skriver jag om den nu. Jag brukar säga till er som är inne och frågar efter något speciellt att ni ska hålla utkik här och på vår Facebook-sida, för de mest efterfrågade möblerna skriver vi om här när de dyker upp igen.

Telefonhyllor med string och låda finns också, ett gäng olika.

Reabordet är fullt av stuvbitar, tyger att klippa i och lampor och lite annat smått och gott. Halva priset på allt på bordet. Tror det står en pall med runda utställda ben där också faktiskt. Och en grön skrivbordsstol och en stol med naturfärgat galon och nitar…

Hoppas vi ses i helgen eller i början av veckan och att ni njuter av solen lika mycket som vi.
Fortsatt trevlig helg!

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s