Lampor, burkar och en byrå

Många bloggare lägger ner mycket tid på sina bilder och presenterar i det närmsta proffsbilder på sina sidor. Det hade jag också velat ha tid, plats och tålamod att göra, men så fort vi får in nya grejer så vill jag visa er dom och då prioriterar jag att snabbt skicka upp en bild så att ni får se – framför att rigga fotoutrymme och ta fram systemkameran.

Min iPhone jobbar på bra och på Facebook kan jag skicka upp dom bilder jag tar med den direkt till vår sida, de dagar jag har för mycket att göra för att blogga här. Med en butik som är öppen sex av sju dagar får bildkvalitet, ljus och bakgrunder stå tillbaka till förmån för snabb publicering 🙂
Här kommer några av dagens nykomlingar.

Just nu verkar det vara en teakbyrå-period och idag hade vi turen att få hem en ny. Den har fyra lådor och är i perfekt skick.

Två helt oanvända IRA-burkar (den i mitten är lite skavd och den hade vi sedan innan).

Trean-lampor från 1975-1976 (Ikea) – en röd och en gul också i perfekt skick.
Klicka på bilderna för större format.

Ni vet väl om att vi finns på Facebook?
Sök på tid & rum så hittar ni oss och kan ”gilla”.

4 tankar på “Lampor, burkar och en byrå

  1. Hej!
    Anna här igen. Hur mycket ungefär tar ni för olika byråer? Är på jakt efter ett par stycken.
    Fick hem min fina senapsgula soffa idag och en är helt underbar.
    Nu är det bara byråer och en skinnfåtölj som fattas. Och att flytta in förstås, vilket dröjer till den 18e oktober. Blev förresten tipsad om er av Wanja som har Wanjas vardagsrum när jag mailade om ett teakbord. 🙂

    Mvh Anna

  2. Snygg Byrå, och just de där Ira-burkarna gillar jag verkligen! Har en bricka och en burk i samma färg/mönster och skulle inte ha något emot att köpa på mig fler så jag får försöka ta mig till butiken snart!

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s