Ljuva femtiotal och lite annat

Först måste jag tacka alla våra härliga kunder! Augusti är vår sjunde öppna månad och den överlägset bästa! Stort tack till alla er som pratat gott om oss, bloggat om oss och sist men inte minst besökt oss.
Den mindre frekventa uppdateringen här i bloggen beror, som ni nog förstår, på att vi har fullt upp i butiken. Idag tänkte jag dock klämma in ett par ord och bilder.

Just nu har vi ett ganska stort urval av soffbord, med och utan hylla under och med både träskiva och mosaikskiva. Ett gäng stringhyllor med både vita och svarta gavlar finns också. Tyger/gardiner från det ljuva 50-talet är alldeles nyinkomna.

Och sist men inte minst måste jag slå ett slag för Tapetserarverkstan på Olaus Magnus väg 10 (Johanneshov). Vi lämnade in en pall med skruttigt tyg och gammal stoppning och bad honom klä om den i ett tyg vi köpt in, som i och för sig också är gammalt men oanvänt. Priset kom vi överens om och idag när vi hämtade pallen så hade han inte bara klätt om den superfint, han hade även tagit bort det gamla tyget (vilket vi sa inte behövdes) och stoppat om pallen.Under tapetrullarna (medaljongtapeter) så finns ett par fula stoppningar/lagningar och nu är dom ett minne blott och pallen ser ut så här:

Måtten på pallen är dessa

B: 40 cm
L: 55 cm
H: 40 cm

Den är alltså något större än en traditionell pall och har teakfärgade sidor/handtag.

Ps. Denna vecka har vi stängt både onsdag och torsdag.
Vi är på plats nyinspirerade från Formex och kör vidare på fredag till söndag.

———

Det har visst varit något knas med bilderna på pallen. Hoppas att dom syns nu 🙂

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s