Synas och höras

Är det någon som har kontakter inom skyltvärlden?

Som nystartad småföretagare håller man hårt i slantarna samtidigt som man balanserar på våga-chansa-linan. Satsar man ingenting så vinner man detsamma, det gäller att satsa rätt bara 🙂

Då vår butik ligger en liten bit in från trottoaren, lite snett, så är det av stor vikt för oss att synas väl från gatan.

Jag skulle vilja (ha råd att) köpa en gatupratare, nya fasadflaggor med vår logga och ”retrobutik” tryckt på, samt en skylt på fasaden ovanför vårt skyltfönster.

Gatuskylten tänker jag mig kan se ut i stort sätt hur som helst i storlek från 50*70 cm och uppåt. Fasadskylten tänker jag mig i plåt (eller vad det kan tänkas vara för metall) och med ett enkelt tryck på där man får reda på vad vi säljer och vad vi heter. Svart och vitt.

Någon som känner någon som känner någon som…?
Eller någon som kanske har en gatuskylt att sälja eller byta mot något i vår butik?

2 tankar på “Synas och höras

  1. Det kanske finns något litet skyltföretag som kan tänka sig att göra en cool retroskylt mot att de får reklam på er blogg och i butiken som delbetalning?

  2. Gatupratare brukar man ibland kunna hitta på Tradera, sen kan man ju lägga in det motiv man vill (om man köper en med öppningsbar plastruta. Kolla först att ni får ställa ut en, det kan vara lite kinkigt med det ibland!
    Läs mer på http://foretag.stockholm.se/upplatelser
    Det är en Överdagenskylt du ska läsa om.
    När vi hade butik på Bergsundsgatan ville vi ha en gatupratare nere i korsningen men Stockholms Stad sa nej när jag frågade. Det kan kanske vara lättare i förorten men kolla först innan ni lägger pengar på det!
    Vad många gör för att undgå förbudet är att köpa en gammal cykel med skyltutrymme i ramen och parkerar den i närheten =)

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s