Öppet

Oj så skoj det var att öppna idag, efter att ha haft stängt i två veckor. Som vanligt roliga och trevliga möten i butiken, vilket ger energi som inget annat.

Vi kommer att ha öppet till och med söndag, sen beror det lite på väder och hur pass mycket folk som är kvar i stan – är det lugnt i helgen kan det hända att vi tar halvvecka nästa vecka också, alltså kör torsdag till söndag. Vi berättar här och på Facebook om vi inte är på plats hela veckan.

Extra roligt är det ju att öppna när så mycket fina saker finns i butiken. Just nu finns det soffbord i lite olika storlekar, något med hylla under och något utan. Små sidobord i teak. Gardiner, korta och långa. Sminkbord med lampetter och spegel. Ryamattor i olika storlekar och färger. Stringhyllor. Verecoglas. Små och större byråer. Retrotyger. Plastmattor. ”String”-piedestal och sittpall. Och en massa annat smått och stort.

Kaffemaskinen är laddad och det finns nybakade biscotti.
Välkomna!

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s