Blommigt och mönstrat

När jag idag började plocka i högen av tyger och gardinlängder så var det lite mindre än vad jag trodde. Jag skyller på semestertröttheten, men här kommer i alla fall dom styckena jag valde ut ur kartongerna som skulle sluta på tippen. Det är säkert inga designskatter, men man vet aldrig vad ni har för info där ute, kunniga som ni är.

Jag gillar mönsterna hur som helst, allihop.

Från vänster till höger:

1. Smala (20 cm breda) kappor, några stycken.
2. Små tygbitar, tillräckliga för lapptäcken, små påsar eller annat småplock. Ganska sladdrigt material.
3. Samma som nr 1, kappor.

4. Grövre bomullstyg sytt som ett sovkuddsöverdrag med volang.
5. Tygstycke
6. Småkappor, kappor, tygbitar.

7. I mitten. Överdrag till stolsdynor och ett handduksförhänge tror jag.

Som sagt, lite färre än vad jag trodde, men där var lite smådukar och gigantiska gardinlängder också. De får komma med i ett annat inlägg. Nu ska jag semesterpacka!

Tror nya och första vintageklänningen får åka med också – jag gillar färgerna och modellen massvis och har en känsla av att jag kommer att skaffa många fler inför sensommaren och hösten i butiken.

3 tankar på “Blommigt och mönstrat

  1. Tygerna är ju jättesöta och populära för dom som syr barnkläder och lapptäcken som nu är så populärt igen. Dom säljer du snabbt i butiken 🙂 Klänningen jättesnygg. Ha det så bra! Maria/Prylodesign

  2. Åh vilken dröm att få en kartong med tyger av en förbipasserande! Det händer inte varje dag. Det har dock hänt mig en gång i alla fall ! 🙂 Jag kommer gärna förbi din butik i Augusti med lite väskor och kuddar för att kolla in om dom kan passa hos dig 🙂

    Vi planerar in ett möte i Augusti! Oki!
    Ge besked när du är tillbaka i Sthlm.
    Mvh
    Linda

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s