Mönstrat och glatt

Nu har vi fyllt den 6-lådiga nya teakbyrån med alla dessa gardiner och dukar och tyger. Det känns helt underbart att ha så här många fina mönster och olika slags tyger att erbjuda våra kunder. De flesta gardiner är längder i par, men det finns en och annan också som det bara finns en av – de är inköpta med tanke på att många gillar att sy nya grejer av gamla tyger 🙂

Vi har öppet resten av veckan, sedan väntar två veckors semester!
(dock kommer vi att vara i trakterna den andra av de två, så det är möjligt att vi syns till i butiken och då är man alltid välkommen in) Öppettider under egen flik här inne!

TREVLIG SOMMAR!

5 tankar på “Mönstrat och glatt

  1. Bor du i Stockholm? 🙂
    Du är välkommen när som helst. Om du gillar oss på Facebook så får du färska uppdateringar om när vi är på plats och inte. Vi har en tendens att vara här även när vi sagt att vi ska vara lediga nämligen 🙂

  2. Nämen oj vad många fina tyger ni har! Nu blev jag helt stollig här 🙂
    Dom måste jag absolut snoka runt bland när jag kommer på besök!
    Ja apropå ”att bara sitta och kolla på prylarna” som ja Vereco koppar för exempel, det är helt normalt! Så ingen grund till panik! Haha..jag är precis lika dan, jag är liksom för rädd för att använda alla fina retro prylar som jag har. Men jag har blivit mycket bättre på sista tiden! Nu har jag äntligen vågat klippa i alla fina retro tyger som jag samlat på mig till exempel!
    Och Vereco kopparna brukar jag faktiskt dricka te ur! Vid speciella högtider då såklart!

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s