Länkar till andra bloggar

Jag har lagt upp lite länkar.

Innan vi öppnade butiken, i januari i år, så visste jag så gott som ingenting om retroprylar eller vilka möbler som hörde hemma i vilka årtionden. Jag tillhör skaran som har lätt för att lära men som blir fruktansvärt uttråkad av att läsa mig till fakta. Berättar någon för mig så fastnar saker och ting lätt, om jag är intresserad, men som sagt att ta in fakta genom text är inte min grej.
I alla år har jag trott att jag var lat och odisciplinerad som inte kan sitta med en bok och ”nöta in” kunskap/fakta – men de senaste åren har jag köpt läget och det känns faktiskt himla skönt att bara säga att man inte är typen som lär genom att läsa.

Det jag ville komma till är att jag surfade runt ganska mycket på retrobloggar, inredningsbloggar, sybloggar, skapar-bloggar och livsstilsbloggar innan vi öppnade – och att jag lärde mig en hel del och fick mycket inspiration genom era inlägg och kunskaper!

Vissa av er har jag kommenterat lite hos, men med största försiktigthet, för jag har inte velat uppfattas som en sådan som smyger in och gör reklam för sin butik genom att lämna kommentarer, plus att jag typiskt svenskt har känt mig lite underlägsen er alla som har såå mycket fin kunskap och vet så mycket om designers och speciella föremål. Men. Det har jag släppt nu 🙂

Vår butik är ingen designbutik, vi säljer saker som vi tycker är fina och med fokus på 50, 60, 70-tal – simple as that! De senaste veckorna har jag lämnat en del kommentarer, för jag vet att man blir glad av det och att nätverka är alltid skoj. Man kan lära sig mycket av varandra och få tips och inspiration.

Blogglistan är av ganska blandad karaktär. En del bloggare har samma smak som jag, en del har år av erfarenheter och är riktiga proffs och vissa gör mig bara brinnande inspirerad och glad. Kanske redigerar jag listan lite vart eftersom – vill du bli borttagen av någon anledning så hör bara av dig, vill du kanske tipsa om en blogg du tror jag gillar så gäller samma sak. Kommentera här eller skicka ett mail.
I morgon ser jag fram emot första numret av Hus & Hem Retro som en del av er är med i – äntligen en tidning med inriktning som tilltalar 🙂

2 tankar på “Länkar till andra bloggar

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s