Pocketbokbyte

Tanken på att återanvända har alltid tilltalat mig. Eller kanske inte alltid, för jag minns när jag var liten och var hemma hos min farmor och såg att hon sköljde ur plastpåsar och använde dom igen, att jag tänkte att det var höjden av snålhet. Då var man inte så inne på miljötänket… eller resursåterhållsamhet.

Förra helgen var vi ett gäng ladies som bytte kläder – alla tog med kläder som de inte längre ville eller kunde ha och sedan bytte vi. Hur bra som helst. Om intresse finns så kör vi nog fler klädbytardagar i höst.

Innan dess tänkte jag kolla om det finns något intresse för att byta pocketböcker – nu på sommaren hör det ju till att ligga i parken eller på någon annan skön plats och resa in i bokens värld en stund, eller två.

Eftersom det är första året vi har butiken i Årsta så vet jag inte hur pass många som är kvar i stan – det kanske är helt öde i början av augusti också – eller är ni sugna på en bokbytardag i butiken eller på gräset utanför om det är fint väder?

Denna gången blir det fika, det lovar jag. Vet inte vad som hände med den utlovade fikan till kädbytardagen, men antar att något missförstods. Jag bakar ganska bra bullar, så fikafix utlovas!
Vad säger ni? Ska vi byta böcker i början av augusti?

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s