Teakbord med tidningshylla och favoritbyrån

Vi gör ett sista ryck innan en minisemester – igår fick vi in finaste soffbordet och för några dagar sedan en byrå i teak med tre lådor. Mina personliga favoriter som jag alltid kommer att tacka ja till och köpa in när jag hittar. De snedställda benen (och de med mässingsavslut) tilltalar mig verkligen.

Butiken är ommöblerad igen och vi tycker att den är superfin just nu. Vi är därför gärna där måndag och tisdag nu i veckan innan vi, som jag antydde, tänker vara lediga i ett par dagar. Kanske är vi tillbaka redan på lördag (midsommardagen) men absolut säkert på söndag.

Helgerna är speciellt mysiga – folk har mer gott om tid och allt känns extra härligt. Ibland när vi är i butiken på stängda dagar eller efter stängningsdags så får vi in trevliga kunder och det gillar vi – egentligen skulle vi önska att tid & rum i Årsta alltid hade öppet till kl 20 på kvällarna. I alla fall på sommarhalvåret 🙂 Lite som på semesterorter, där handeln lever så länge människor är ute. Well, vi får se vad framtiden bär med sig…

Med lite fler butiker i Årsta så kanske vi kan få till en sådan där speciell kväll varje månad, när alla har kvällsöppet och hela centrum fylls av mingel och mys 🙂

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s