Egen domän

Hurra!

Nu ser det ut att funka med vår nya adress. http://www.tidochrum.nu

Jag registrerade domänen för en och en halv vecka och idag var dagen då jag tog tag i det hela. Lätt som en plätt stannar allt kvar på wordpress, men får en egen adress vilket jag tycker ser mycket snyggare ut och är lättare att kommunicera ut.

Min bror som bor i Blekinge och jobbar med just sådant här som weblösningar hjälpte mig via mail med vad jag skulle skaffa, göra och fylla i och mer pedagogisk och härlig kille får man leta efter. Behöver ni någon gång ett webproffs så är det till problem.se ni ska vända er. Kanske måste man vara storasyster för att glida före i kön, jag vet inte, men attans så fint det känns att ha honom!

Tack fina bror och välkomna hit allesammans!
För er ser det som tur är helt likadant ut, bara det att adressen är ny. (eller .nu – haha)

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s