Bildgalleri

6 st sjuttiotals-koppar med fat. Stämplade Staffordshire. Jag älskar deras porslin från den tiden och tittar alltid efter udda Staffordshire-muggar på loppisar och andra ställen. Kannan är från Rörstrand och jag tycker dom passar superfint ihop.
Just nu är allt storblommigt välkommet i butiken. Tyger, porslin och burkar.

6 st samlartallrikar ”Svenska måltider”. Åren 1971-1976 av Gustavsberg i samarbete med Konsum. Alla tallrikarna har olika typsnitt och bilder och text och är sådär lagom klämkäcka 🙂

En bild på vår fina sockerburk och mina nybakade biscotti.

En av mina absoluta favoritmöbler – byrån i teak. Jag vill alltid ha en sådan i butiken, men dom är poppis så oftast hinner dom knappt in förrän vi sålt dom. Tror detta är nummer fem eller sex sedan vi öppnade. Underbar, tycker jag!

Skrivbord, vägghyllor och pallar. Bilden får tala för sig själv.

Omärkta och förtjusande ( i mina ögon) assietter, bestick och brickor i allsköns färger och modeller. Retro – retro – retro!

En sockerlåda med ryamattor. Bilden kunde varit bättre, men jag vill i alla fall visa er att vi har ett gäng. (Det finns dessutom ett par till inne i butiken)

50-talstygerna från himmelriket. Åh, vad jag älskar dom. När jag hittade dom på en runda i förra veckan så fick jag nästan andnöd och min puls skenade iväg. Äkta gamla tyger och alltså inget nytilverkat. Gardiner och dukar, lite blandat med gamla mönster.

Röda galonstolar i amerikansk diner-stil. Stålrör och galon är en skön mix. (Det finns två likadana)

Slutligen askkoppen /askfatet på fot med snurrmekanism. Galet coolt!

VÄLKOMNA IN I BUTIKEN!
Vi är här resten av veckan – 11-18 vardagar och 11-15 helger.
frågor? Maila oss på butikentidochrum (gmail)

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s