Sommar i Årsta

Just nu funderar vi en del på hur vi ska ha öppet i sommar. För att man själv ska ladda sina batterier inför hösten och vinterns så behöver man ju stänga. Samtidigt vill man (vi) att verksamheten ska rulla och att våra kunder ska kunna köpa fina teakmöbler, telefonhyllor och bakelitbestick även sommartid 🙂

Det lutar åt att vi nöjer oss med att stänga helt under två veckor och sedan hittar någon form av kortvecka. Typ öppet torsdag-söndag eller något liknande.

Om någon av er som läser här har några idéer om kvällsaktiviteter som går att köra i butiken i sommar så hör gärna av er. Det finns kaffemaskin, sittplatser och kvällssol utanför butiken, så allt möjligt är möjligt! ALLA i hela södra Stockholm kan väl inte ha ett sommarhus att åka till? Eller? 🙂

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s