Diabilder från 50-talet

För några veckor sedan så kom jag över en underbar gammal väska på en loppis (bild kommer i morgon). När jag kom hem med den så såg jag att den var fylld med foton och diabilder från förr-i-tiden. Det är fina askar och pappersfodral med bilder på människor på resa, fester, mannekängbilder och annat skoj. Någons liv helt enkelt, eller i alla fall delar av det.

Några av bilderna är på en tjej som visar olika klänningar och kappor från 50/60-talet i fina utomhusmiljöer. Sååå fina. Men. Jag vet inte vad jag ska göra med dom. Det känns inte aktuellt att sälja dom randomly eller slänga dom – det finns för mycket detaljer och text för att jag ska känna mig bekväm med att rea ut någons liv så. Det jag önskar är att någon som har ett genuint foton-från-förr-intresse ska ta hand om dom och GÖRA något skoj av dom. En del är så fina så jag skulle absolut kunna tänka mig att göra tavlor eller planscher av dom, men tiden räcker inte riktigt till.

Så om någon känner någon eller själva är intresserade av retro-foto så hör av er. Det är en liten ”doktorsväska” full. Kanske 100-200 diabilder och ett par packar med framkallade pappersfoton.
Jag visar dom gärna om någon vill komma in och kika.

Vi har öppet vanliga helgtider lördag och måndag (måste iväg och köpa möbler på söndag så stängt då) och sen som vanligt från och med tisdag.

Mån-fre (utom onsdag) 11-18
Lör-sön (och röda dagar) 11-15

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s