Ryamattor och sängbord

Tänkte bara berätta för den intresserade att vi just nu har flera fina ryamattor (både stora och små) i varierande färger. Det är så himla roligt att de är så populära igen – jag kan inte tänka mig någon matta jag hellre sätter fötterna på än en rentvättad härlig rya.
Det har även kommit in inte mindre än fem sängbord i teak. Två par och ett enkelt. Alla i teakfaner och med lådor och hyllor. Är du intresserad av ett sängbord så skicka gärna oss ett mail så tar vi en bild och skickar vidare till dig.

Nu har vi haft öppet i fyra månader och vi hade aldrig vågat drömma om att vi skulle träffa så härliga människor, få så mycket positiv feedback och att det skulle vara så roligt att jobba 150 % 🙂

Tack alla, nära och kära och kunder och besökare för att ni förgyller vår tillvaro och hjälper till att göra världen till en härligare plats att leva på! (återanvändning is the shit. idag var vi på tippen, med lite bråte som legat kvar i vår lokal sedan vi tog över den. precis före oss vid brännbart-containern hade en ung herre dumpat en hel kasse med jättefina pocketböcker som vi plockade med oss hem! han såg när vi kom bärandes och skrattandes och sa ”Så bra att dom kom till nytta och glädje”.)

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s