Off season

Mitt i sommaren börjar vi planera inför höst och vinter.
Då vill vi kunna erbjuda försäljning av mattor, lampor och adventsstjärnor/ljusstakar.

Så därför är du extra välkommen att lämna in just dessa sorters föremål för försäljning hos oss just nu. Ryamattor i fint skick och trevliga färgställningar samt plastmattor från 50-talet och framåt är speciellt intressant. Tänket ska vara ”små lägenheter”. Lampor för väggen, skrivbordet och taket är välkomna. Plast-taklampor och lampor med teak-fötter och detaljer vore skoj att se mer av.
Vad gäller adventsbiten så har vi inte funderat så noga, men den klassiska LUMA-ljusstaken och de i smide med glasdekorationer är alltid intressant. (se bilder)

När man säljer sina saker i vår butik har man två valmöjligheter. Antingen får man 40 % av försäljningsintäkterna, eller också avstår man sin del och då skänker vi 50 % till Maskrosbarn som jobbar för att barn till psykiskt sjuka och missbrukande föräldrar ska kunna åka på sommarkollo bland annat.

Så, har du eller någon du känner fräcka plastmattor eller ryamattor, ljusstakar till advent eller lampor från 50-talet, 60-talet eller 70-talet, så kom in till oss med bilder eller prylar – eller skicka ett mail.

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s