Vilken härlig dag!


Nog för att vi hade hört att Årsta Mercado var något man inte skulle missa, men det här hade vi inte ens drömt om. Jag tog butikens alla plåtburkar och brickor och stod på torget, medan mamma fanns i butiken. På torget delade jag ut visitkort och erbjöd alla som handlade i butiken 10 % rabatt idag och i morgon om de visade upp kortet.

Vi hade inte alls räknat med att vi skulle ha kunder över huvud taget, eftersom ”all action” var på torget, men oj så mycket och så härliga kunder vi har haft idag! En riktig toppendag med underbart solsken, trevliga bordsgrannar och bra försäljning i butiken.

Superbra ordnat av Mercadogruppen! Trevliga och grymma.
Tumme upp!

Så här såg det ut på Årsta Torg idag:

Precis innan klockan elva när vi började, soligt och fint och redan lite nyfikna människor på torget. Mamma bakom vårt fina bord.

De trevliga bordsgrannarna, J och C sålde kläder och pinaler så det stod härliga till. Visst ser det härligt ut bland grenarna?


Bredvid mig på andra sidan stod tjejen bakom märket ”tvåsmå” och sålde sina superfina haklappar, vetehjärtan (för micro och kylskåp och sedan på onda knän eller axlar eller varför inte i stället för mjölkstockning?)

Med lite tur så kommer ni att kunna köpa hennes fina grejer på tid & rum i framtiden.

Själv såg jag ut så här, efter en pizza och söderpromenad. Observera att ”hon som aldrig bränner sig” har en nyans i v-ringningen som ser aningens bränd ut… 🙂


Tack alla medverkande, för en toppendag!
Syns i butiken i morgon. 11-15 som vanligt på helgerna. (minst)

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s