Plats

Det här inlägget trodde jag aldrig att jag skulle skriva.

Jag behöver större plats!
Min lilla lokal börjar kännas för liten redan efter 3 månader.

Folk börjar hitta in hit med sina möbler för försäljning på kommission och våra kunder frågar efter mer och fler möbler. Har man en butiksyta på 30 kvadratmeter så behövs det bara ett par bord, någon byrå och ett skrivbord och en bokhylla, så är det i det närmsta fullt. En del lampor, mattor, pallar, väskor, gardiner, korgar och plåtburkar ska ju också få plats.

Jag försöker att inte säga nej till möbler som vill in, för det räcker med att vi har en välbesökt butik en helg så ser här tomt ut när vi sålt ett par möbler. Därför är ytan bakom butiken, den som är tänkt att användas som kök och kontor, just nu belamrad med möbler och grejer.

En större lokal skulle innebära högre kostnad och jag vet inte om jag vågar det ännu, men helt klart finns tanken och jag håller utkik i Årsta, för här vill jag stanna.

Det kan vara så att det finns möjlighet att hyra ett förråd i fastigheten, jag ska undersöka saken. (hoppas att det ingår en handyman för allt bärande då också, haha)

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s