Retro in i minsta detalj

Jag tycker det är superroligt med detaljer som knoppar, dörrhandtag och tapeter som är femtio-sextio år gamla. För någon vecka sedan hittade jag tre rullar Finnbo 78-tapet med detta härliga medaljongmönster. De är inplastade och har etiketter på omslaget. Förmodligen räcker de gott och väl till en fondvägg i ett retrohem eller där man bara vill återskapa en liten glimt av svunna tider.

400:- (för tre rullar)

I veckan som kommer är butiken öppen som vanligt med undantag för fredag. Kanske hinner vi tillbaka från vår inköpsrunda fram till sen eftermiddag, men jag är osäker. Helgen som vanligt, lördag & söndag 11-15. Och på lördagen har vi även ett bord på Årsta Torg då årets första Årsta Mercado går av stapeln.


Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s